Openingstijden: 

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 20:00 - 01:30
Donderdag 20:00 - 01:30
Vrijdag 20:00 - 03:00
Zaterdag 20:00 - 03:00
Zondag 14:00 - 01:30

grolsch

redbull

salitos

flugel

 

Huisregels

Om de gezelligheid van café d’n Diño te bevorderen en de veiligheid van u en onze medewerkers te kunnen waarborgen hebben wij de onderstaande regels in samenspraak met de politie, gemeente Cuijk en ons beveiligingsbedrijf gemaakt. Als er wordt geweigerd mee te werken aan dit reglement heeft de eigenaar/beveiliging het recht u de toegang te weigeren.

 1. Toegangsbeleid
  Café d’n Diño hanteert het toelatingsbeleid zoals vastgesteld met de politie Regio land van Cuijk. Aan personen met een ontzegging, en/of  sterk onder invloed van drank en/of drugs, en personen waarvan agressief gedrag bekend is zal de toegang geweigerd worden.
 2. Leeftijd
  De minimum leeftijd tot de toegang bedraagt 16 jaar (geldige legitimatie verplicht!).
 3. Gedrag
  Indien het gedrag van een bezoeker/ster, dan wel groep van bezoeker/ster aanstootgevend is t.o.v. andere bezoekers / medewerkers van Café d’n Diño, is de eigenaar/beveiliging geheel bevoegd om deze persoon/personen de verdere toegang tot café d’n Diño voor een bepaalde tijd te weigeren.
 4. Drugs
  Het gebruik, verhandelen, en/of het in bezit hebben van Hard,- en Soft drugs is niet toegestaan in Café D’n Diño.
 5. Onderzoek aan kleding en/of tassen
  Er kan bij binnen komst onderzoek uitgevoerd worden aan kleding, en/of tassen door de eigenaar/beveiliging van het café. Indien u hier aan niet wenst mede te werken kunnen wij u de toegang ontzeggen. Alle verboden goederen zoals slag/schiet/steekwapens, soft, dan wel hard drugs worden altijd in beslag genomen en overgedragen aan de politie. Er zal dan direct politie gewaarschuwd worden die de zaak verder overneemt.
 6. Glaswerk
  Het is niet toegestaan om buiten onze terras uren glas van café d’n Diño buiten ons café in bezit te hebben (uitgezonderd op het terras wanneer deze geopend is). De politie is bevoegd wanneer iemand zich niet aan deze regel houdt een proces-verbaal aan hem/haar uit te schrijven.
  Let op: Hoge boetes!
 7. Aansprakelijkheid
  De directie van café d’n Diño/medewerkers en/of beveiliging kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden. Jassen/tassen vallen altijd onder eigen verantwoording.
  Tip: neem onnodige dierbare / dure spullen niet mee naar café d’n Diño en laat sowieso nooit deze spullen onbeheerd ergens liggen.
 8. Camera’s
  Café d’n Diño heeft voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers een aantal camera’s door het gehele pand heen hangen. In geval van calamiteiten kan het zo zijn dat de opgenomen beelden gebruikt worden ter identificatie. Deze beelden kunnen ook opgevraagd worden door de politie.
 9. Alcohol
  Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar. Mocht een persoon ouder dan 18 jaar drank verstrekken aan een persoon jonger dan 18 jaar, zal deze verdere toegang tot café d’n Diño worden ontnomen.
  Het personeel kan ten alle tijden vragen naar een geldig ID bewijs (paspoort / ID-kaart / rijbewijs).
 10. Kleding
  Wanneer er kleding wordt gedragen met hierop discriminerende of andere vervelende teksten/afbeeldingen zal de toegang geweigerd worden.
 11. Beveiliging
  Café d’n Díño heeft iedere vrijdag een gediplomeerde portier staan. Alle aanwijzigingen/instructies die door de portier worden gegeven dienen ten alle tijden door u te worden opgevolgd.
 12. Deurbeleid
  Café d’n Diño hanteert een zogenoemd ’deurbeleid’ iedere vrijdag en zaterdag.
  Dit betekend dat op deze dagen een uur voor sluitingstijd (02.00 uur dus!) niemand meer naar binnen mag (uitzonderingen daargelaten)! Dit geldt zowel voor bezoekers die al binnen zijn geweest in het café, als bezoekers die alsnog een bezoekje aan ons café willen brengen. 
 13. Tassen
  Alle tassen (uitzondering: handtassen van dames) dienen opgehangen te worden aan de kapstok. Het dragen van tassen in het café is NIET toegestaan.

Wij hopen oprecht dat u, net als vele anderen, een super tijd beleeft elke keer weer wanneer u bij ons in het café bent. Voor suggesties staan wij altijd open, u kunt uw opmerkingen/aanmerkingen ten alle tijden bij ons kwijt.

De Directie